Jag fick en konsultation över Skype av Karin på temat fattigdomstänk. Under en timme gick vi igenom mina vanliga issues och tankebanor som jag brukar trilla ner i när det gäller pengar. Vi gjorde en resa där vi tittade ur olika synvinklar på temat. Jag fick några ledtrådar att ta med mig, och Karin gav en skön healing.

Några dagar senare reste jag till Ukraina för att hålla kurser, vilket jag gör varannan månad. Det var en lugn, men intensiv resa. För första gången var det väldigt harmoniskt på alla plan när jag var där. Eleverna var beredda att gå djupt in i sig själva, arrangören var lugn och bjöd på trevliga kvällar. Jag var trött efteråt, men kände mig mycket nöjd med mig själv. Jag tror jag var väldigt harmonisk själv, äntligen, och det avspeglar sig på alla plan just nu.

I slutet av månade betalade jag räkningar, något som brukar ge mig ångest några dagar innan eftersom pengarna sällan täcker utgifterna. Men den här gången räckte pengarna och blev över. Någonting har hänt i mig! Jag förväntade mig att pengarna skulle räcka, och det gjorde de! Tack Karin!!