Det kan bli hur bra som helst!

Något speciellt händer på ett företag när kursdeltagare/coachade upptäcker vad som hindrar dem från att det ska bli så där bra som de egentligen vill.

Ändå är vi ofta ganska nöjda: 1) Vi är vana vid hur det är. 2) Det är rätt så bra. 3) Vi vet inget bättre…

Det kan bli mycket bättre och roligare! När vi vågar uttrycka vad vi vill ha så kan vi får det! Särskilt när vi får nya insikter, nya verktyg, nya rutiner och nytt fokus på våra mål – särskilt de mål vi inte ens visste om…
Det handlar både om att förekomma kriser och om att optimera nutid och framtid.

LÄS MER

Välj förändring nu – frigör kraft och väx!

När vi lär oss att lyssna på nya sätt och kommunicera bättre ser vi både egna och firmans behov i nytt ljus. Vi  ser nya lösningar. Nya verktyg och förfaringssätt ger nya önskade resultat. Engagemanget och arbetsglädjen ökar på arbetsplatsen. Kollegor och kunder attraheras. Företaget växer och frodas.

Kurser

Lär dig själv-coaching. Välj aktivt inställning till ditt liv. Släpp gammalt, känn tillit, kraft och framgång.

Läs mer

Coaching med omstart

Skapa och förverkliga nya kontrakt genom att släppa gammalt, ladda om och fokusera framåt.

Läs mer

Workshops

Öka förändrings-modet för alla genom övningar som ger insikter som sätter sig i kroppen och ger nya beteenden.

Läs mer

Föreläsningar

Inspireras till förändring. Egen lyckas smed! Bygdens företagshistoria, Kvinnor som ledare genom historien m m.

Läs mer

Skrivjobb

Se din firma och dig själv i nytt ljus. Låt dina drömmar locka till sig kunder och samarbetspartners.

Läs mer

Karin Lundström Rawden

Kriser är bra – numera välkomnar jag dem för att jag vet att det kommer mycket gott ur dem – utveckling till exempel. Men jag föredrar att själv välja när jag vill utvecklas utan kriser. Kurser och coaching är utmärkta sätt att göra det på. Jag älskar att utvecklas.

Mer om mig

 • Nytt från bloggen

  • Hur tänker du på dig själv?

   mars 16, 2018

   Inte sällan hör jag mig själv beskriva mig som en av fem barn. De på bilden – det…

  • Körskola för nätverkande

   mars 13, 2018

   Här hyllar vi Emma Bodén och Angelica Söderman som kört upp i nätverkskolan Asentiv och utbildarna Agneta Rebo…

  • Hållbar växtplats Skellefteå

   mars 6, 2018

   Skellefteå vill vara den nya industrins hållbara växtplats! Northvolt är bara ett exempel. Massvis med företag kan utvecklas…

Referenser

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

"Stressnivån har sjunkit. Genom kursen har jag fått en ny inställning till vad som är viktigt. Vaknar jag någon gång på natten, accepterar jag det nu bara. Och så somnar jag om.Jag tänker mera på hur jag lägger upp jobbet. Jag håller nu på att ha en halvtimme per dag (istället för 1 h/vecka) då jag får jobba i lugn och ro. Jag tänker mera på lugnet och på att göra klart det jag håller på med - innan jag tar itu med nästa uppgift." 
Craig DixonTales to be told Sweden AB
”The open-minded discussions that Karin provides is a great help. I am very happy with her advice!”
Liza BrentmarComplete Solutions Sweden AB
"Genom löpande coaching släpper jag stress och skapar  målbilder och strategier som gör att jag når mina önskade resultat." 
André Ahlard
”Coaching med omstart stärkte känslan att jag vill jobba med tänket att acceptera sig själv och inte behöva jaga upp sig för varje liten småsak.” 
Karin Hedlund, Hedab AB
"Jag inte bara sa en massa kloka saker. Jag började leva efter dem också. Nu - efter coachning med omstart  - står jag upp för mig själv."
Arbetsmarknadsenheten Skellefteå
"Ambitiös - kunnig - idérik - tillför perspektiv - vältalig - varm - positiv - glad - lyhörd - tänkande -trevlig - utstrålning som sprider energi” 
Maria BergmarkMonkeyMind
"Jag har fått insikter i hur mitt beteende kan påverka omgivningen och vice versa. Jag prioriterar mer det som leder till harmoni. Jag håller på att lära mig att lyssna mer på mig själv. Jag ser fram emot att fortsätta att använda verktygslådan och lära mig mer om vad som är bra för mig.Jag har fått ett större fokus med skygglappar för det som jag inte ska göra. Samtidigt håller jag på att ha strategier för att göra saker helt klart och inte ha lösa trådar.Jag fokuserar på det jag är tacksam för och har börjat uttrycka det till kollegor och andra vilket leder till positiva spiraler."   
Tobias JonssonNordic Light
Nu tänker jag efter vad jag vill ha ut av varje telefonsamtal och möte. Genom kursen har jag blivit lugnare och tydligare och pratar mera sakta. Det tycker killarna också. På genomgångarna tar jag det en gång - lugnt (istället för att ta det en gång fort och en till gång ännu fortare och högre). Även annars när jag inte har tid att förklara något lugnt väljer jag nu istället att göra det senare. Det är mer effektivt.Och vissa saker väljer jag att förklara för dem en och en. Och försäkrar mig först om att de hör och lyssnar. De börjar också bli mer tydliga tillbaka." 
Homayon Tehrani Norrhammar / språkcafévärd - Byske / tolk
"Som flyktingvärd i Byske kunde jag jobba hur mycket som helst. Karin hjälpte mig att förstå mig på den svenska arbetskulturen och att prioritera. Hon hjälpte mig att förstå, acceptera och formulera de krav jag ville ställa på medarbetare och  flyktingar. Mitt ledarskap med krav på motprestation blev mycket tydligt och uppskattat. Än idag har jag kvar språkkaféet."
Claes G RundgrenDistrict Court of Haparanda
"Karin Lundström har under sin tjänstgöring vid tingsrätten gjort en mycket uppskattad insats, särskilt vid inskrivningsmyndigheten och där lärt upp ny handläggarpersonal. Hon har vidare alltid med glädje bistått övrig personal med förslag till lösningar av uppkomna problem. (KL) har varit en mycket "nyttig" notarie!"