Break Patterns – Level-Up!

Något speciellt händer på ett företag när kursdeltagare/coachade upptäcker vad som hindrar dem från att det ska bli så där bra som de egentligen vill.

Ändå är vi ofta ganska nöjda: 1) Vi är vana vid hur det är. 2) Det är rätt så bra. 3) Vi vet inget bättre…

Det kan bli mycket bättre och roligare! När vi vågar uttrycka vad vi vill ha så kan vi får det! Särskilt när vi får nya insikter, nya verktyg, nya rutiner och nytt fokus på våra mål – särskilt de mål vi inte ens visste om…
Det handlar både om att förekomma kriser och om att optimera nutid och framtid.

LÄS MER

Välj förändring nu – frigör kraft och väx!

När vi lär oss att lyssna på nya sätt och kommunicera bättre ser vi både egna och firmans behov i nytt ljus. Vi  ser nya lösningar. Nya verktyg och förfaringssätt ger nya önskade resultat. Engagemanget och arbetsglädjen ökar på arbetsplatsen. Kollegor och kunder attraheras. Företaget växer och frodas.

Kurser

Lär dig själv-coaching. Välj aktivt inställning till ditt liv. Släpp gammalt, nå tillit, kraft och framgång.

Läs mer

Level-Up Coaching

Skapa och förverkliga nya kontrakt genom att släppa gammalt, ladda om och fokusera framåt.

Läs mer

Workshops

Öka förändrings-modet för alla genom övningar som ger insikter som sätter sig i kroppen och ger nya beteenden.

Läs mer

Föreläsningar

Du, företaget och lojalitetsbanden, Min lyckliga skilsmässa, Kvinnor som ledare genom historien m m.

Läs mer

Skrivjobb

Se din firma och dig själv i nytt ljus. Låt dina drömmar locka till sig kunder och samarbetspartners.

Läs mer

Karin Lundström Rawden

Tacksam är jag för alla kriser. Jag har lärt mig enormt mycket. Jag kan t o m välkomna dem. Och jag hanterar dem lättare nu. Det kan du också. Kurser och coaching är utmärkta sätt att hantera livet. Det går till och med att undvika kriser och optimera livet för att man vill.

Mer om mig

 • Nytt från bloggen

  • April-skämt öppnar för visioner

   april 5, 2018

   Det är en svensk sedvänja att skämta just 1:a april. Min farfar som var i Amerika i början av…

  • Nöjd med allt idag!

   mars 28, 2018

   7.45 vid frukostbordet jublade jag redan över allt gott som hänt: 1) Jag hade väckt mina barn i…

  • Dosera lite i taget

   mars 23, 2018

   För ca fyra år sedan investerade jag ca 230 SEK i en liter schampo. Dyrt tyckte jag som…

Referenser

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Karins underbara utstrålning och kraft ledde mig till att be om hjälp av henne med ett problem jaghade burit på länge. Mycket länge. Lugnt och metodiskt löste hon upp blockeringar inom mig somöppnar upp för helt nya framtidsmöjligheter. Att leva ut rollen som Paradisskapare.För mig betyder det mycket att Karin har en så nära kontakt med djur- och naturkrafter. En visdomsom varenda cell i vår kropp känner till.  
Jag fick en konsultation över Skype av Karin på temat fattigdomstänk. Under en timme gick vi igenom mina vanliga issues och tankebanor som jag brukar trilla ner i när det gäller pengar. Vi gjorde en resa där vi tittade ur olika synvinklar på temat. Jag fick några ledtrådar att ta med mig, och Karin gav en skön healing.Några dagar senare reste jag till Ukraina för att hålla kurser, vilket jag gör varannan månad. Det var en lugn, men intensiv resa. För första gången var det väldigt harmoniskt på alla plan när jag var där. Eleverna var beredda att gå djupt in i sig själva, arrangören var lugn och bjöd på trevliga kvällar. Jag var trött efteråt, men kände mig mycket nöjd med mig själv. Jag tror jag var väldigt harmonisk själv, äntligen, och det avspeglar sig på alla plan just nu.I slutet av månade betalade jag räkningar, något som brukar ge mig ångest några dagar innan eftersom pengarna sällan täcker utgifterna. Men den här gången räckte pengarna och blev över. Någonting har hänt i mig! Jag förväntade mig att pengarna skulle räcka, och det gjorde de! Tack Karin!!
Efter en tuff feedback i samband med en affärscoaching så vände jag mig till Karin. Jag hade just mött henne på ett företagsevent och hennes förtroendeingivande införsäljning av sin coaching-teknik tillsammans med hennes varma utstrålning fick mig att boka en session på stående fot.
 Efter sessionen som också var en underbar upplevelse har jag fått nytt focus i mitt liv och i min business och har släppt taget om saker jag krampaktigt hållit fast vid i många år som jag trodde var min mission. Nu är jag "öppen för business " på ett nytt och ser möjligheter som jag tidigare inte sett.  
Jag känner att jag är mer här och nu. Jag har en starkare känsla att hela tiden vilja det. I detta känner jag ett större lugn och går inte så mycket in i kamp med mitt ego som jag kunde göra innan.Du mötte mig så fint och med sådan närvaro på den plats jag var då. Jag fick redskap att förändra där jag inte riktigt kom loss, som öppnade upp för någonting nytt 😊. Tack för dig Karin ❤ 
"Stressnivån har sjunkit. Genom kursen har jag fått en ny inställning till vad som är viktigt. Vaknar jag någon gång på natten, accepterar jag det nu bara. Och så somnar jag om.Jag tänker mera på hur jag lägger upp jobbet. Jag håller nu på att ha en halvtimme per dag (istället för 1 h/vecka) då jag får jobba i lugn och ro. Jag tänker mera på lugnet och på att göra klart det jag håller på med - innan jag tar itu med nästa uppgift." 
Craig DixonTales to be told Sweden AB
”The open-minded discussions that Karin provides is a great help. I am very happy with her advice!”
Liza BrentmarComplete Solutions Sweden AB
"Genom löpande coaching släpper jag stress och skapar  målbilder och strategier som gör att jag når mina önskade resultat." 
André Ahlard
”Coaching med omstart stärkte känslan att jag vill jobba med tänket att acceptera sig själv och inte behöva jaga upp sig för varje liten småsak.” 
Karin Hedlund, Hedab AB
"Jag inte bara sa en massa kloka saker. Jag började leva efter dem också. Nu - efter coachning med omstart  - står jag upp för mig själv."
Arbetsmarknadsenheten Skellefteå
"Ambitiös - kunnig - idérik - tillför perspektiv - vältalig - varm - positiv - glad - lyhörd - tänkande -trevlig - utstrålning som sprider energi”