Referenser

 • Gareth Harding, Journalism Professor…

  "She (Karin) is incredibly organized, ruthlessly efficient and a pleasure to do business with."

  Fadumo Elmi, Familjehemsföreståndare

  "Jag ville starta eget som etableringslots. Karin hjälpte mig se in i framtiden och förstå kraven. Jag fick hjälp att organisera mitt liv och samarbeta med olika parter. Med hennes uppmuntran, trygga stöd och inspirerande idéer blev det möjligt för mig att starta eget både känslomässigt och praktiskt. Jag förverkligade min dröm. Att samarbeta med Karin är mycket gott."

  Personalen vid Haparanda tingsrätt

  "Du har varit vårat ljus!"

  Anki Säll, VD RePike

  "Genom Karin fick jag nya insikter i min relation med min affärspartner och hur jag ville utveckla den. Dessutom hittade ett lugn mitt i allt spännande med att starta eget."  

  Kristina Möller, Socionom

  “Till Karin kan jag säga vad som helst och bli förstådd och accepterad och känna mig älskad. Till och med när jag tycker att jag betett mig konstigt kan hon få mig att byta perspektiv och förklara för mig hur det är ett led i min utveckling, få mig att acceptera det hela och känna att allt är väl. Alla borde ha en sådan person i sitt liv.”

  Melanie Lowndes, Coach

  ”I keep feeling stronger and stronger after our coaching session. I am amazed at how big an impact it had on me”

  Claes G Rundgren, Lagman

  "Karin Lundström har under sin tjänstgöring vid tingsrätten gjort en mycket uppskattad insats, särskilt vid inskrivningsmyndigheten och där lärt upp ny handläggarpersonal. Hon har vidare alltid med glädje bistått övrig personal med förslag till lösningar av uppkomna problem. (KL) har varit en mycket "nyttig" notarie!"

  Homayon Tehrani, Lärare

  "Som flyktingvärd i Byske kunde jag jobba hur mycket som helst. Karin hjälpte mig att förstå mig på den svenska arbetskulturen och att prioritera. Hon hjälpte mig att förstå, acceptera och formulera de krav jag ville ställa på medarbetare och  flyktingar. Mitt ledarskap med krav på motprestation blev mycket tydligt och uppskattat. Än idag har jag kvar språkkaféet."

  Tobbe Jonsson, Nordic Light

  ”Nu tänker jag efter vad jag vill ha ut av varje telefonsamtal och möte. Genom kursen har jag blivit lugnare och tydligare och pratar mera sakta. Det tycker killarna också. På genomgångarna tar jag det en gång - lugnt (istället för att ta det en gång fort och en till gång ännu fortare och högre). Även annars när jag inte har tid att förklara något lugnt väljer jag nu istället att göra det senare. Det är mer effektivt. Och vissa saker väljer jag att förklara för dem en och en. Och försäkrar mig först om att de hör och lyssnar. De börjar också bli mer tydliga tillbaka."  

  Maria Bergmark, MonkeyMind

  "Jag har fått insikter i hur mitt beteende kan påverka omgivningen och vice versa. Jag prioriterar mer det som leder till harmoni. Jag håller på att lära mig att lyssna mer på mig själv. Jag ser fram emot att fortsätta att använda verktygslådan och lära mig mer om vad som är bra för mig. Jag har fått ett större fokus med skygglappar för det som jag inte ska göra. Samtidigt håller jag på att ha strategier för att göra saker helt klart och inte ha lösa trådar. Jag fokuserar på det jag är tacksam för och har börjat uttrycka det till kollegor och andra vilket leder till positiva spiraler."      

  Arbetsmarknadsenheten Skellefteå

  "Ambitiös - kunnig - idérik - tillför perspektiv - vältalig - varm - positiv - glad - lyhörd - tänkande -trevlig - utstrålning som sprider energi”  

  Karin Hedlund, Hedab AB

  "Jag inte bara sa en massa kloka saker. Jag började leva efter dem också. Nu - efter coachning med omstart  - står jag upp för mig själv."

  André Ahlard

  ”Coaching med omstart stärkte känslan att jag vill jobba med tänket att acceptera sig själv och inte behöva jaga upp sig för varje liten småsak.”  

  Liza Brentmar, Partner, Helping Company

  "Genom löpande coaching släpper jag stress och skapar  målbilder och strategier som gör att jag når mina önskade resultat."  

  Craig Dixon, Tales to be told Sweden AB

  ”The open-minded discussions that Karin provides is a great help. I am very happy with her advice!”

  Eric Serbassi, Nordic Light

  "Stressnivån har sjunkit. Genom kursen har jag fått en ny inställning till vad som är viktigt. Vaknar jag någon gång på natten, accepterar jag det nu bara. Och så somnar jag om. Jag tänker mera på hur jag lägger upp jobbet. Jag håller nu på att ha en halvtimme per dag (istället för 1 h/vecka) då jag får jobba i lugn och ro. Jag tänker mera på lugnet och på att göra klart det jag håller på med - innan jag tar itu med nästa uppgift."