Choose to change now – for fun and profit!

Why wait for a fortuitous  crisis? Choose when to develop yourself. Do it for fun and profit! Use coursework and coaching to release the old. Use your regained power and creativity to shape life and work to benefit you. Rawden Consulting aims for every individual to be happily developing at, and together with, their place of work and  contributing to well-being and growth.

 

I’m very happy to be working together with my business partner Johanna Nilsson. Together we offer our services at:

MORE

Choose development through courses and coaching independent of crises!

Or do you have a crisis? Excellent, then we use the power of it to make something really good. Recently, even in the midst of crises I have been delighted about the potential. Spontaneously I have used of some of my favorite tools. You can do the same.

 A crisis may be used to start afresh towards a brighter future. It is great to clear the air, release the old. But why wait for a crises? I’m sick of it. Now I choose change and evolution when it suits me. Welcome to do the same.

Courses

Start from your own aspirations and goals for yourself
and your workplace.
Learn tools and self-coaching –
because you want your business to evolve!

Read more

Level Up Coaching

Become your real success self!
Identify and release blockages.
Focus on your dreams.
Create and implement new contracts!

Read more

Workshops

Individual and team-building exercises increase
the willingness – the courage – of the entire staff
to change/develop.
This leads to new habits…

Read more

Lectures

Travel in time and space with Rawden Consulting. Get to know entrepreneurs of former days and create contemporary visions of the future for your place of work.

Read more

Karin Lundström Rawden

I do not like crises, but I welcome them. I know that much good can come out of a crisis.
You get to clear the air, stop following patterns that doesn’t serve you any more. And you liberate power. You can start afresh and focus on what you really want in life. New ideas become available.

More about me

References

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Karins underbara utstrålning och kraft ledde mig till att be om hjälp av henne med ett problem jaghade burit på länge. Mycket länge. Lugnt och metodiskt löste hon upp blockeringar inom mig somöppnar upp för helt nya framtidsmöjligheter. Att leva ut rollen som Paradisskapare.För mig betyder det mycket att Karin har en så nära kontakt med djur- och naturkrafter. En visdomsom varenda cell i vår kropp känner till.  
Jag fick en konsultation över Skype av Karin på temat fattigdomstänk. Under en timme gick vi igenom mina vanliga issues och tankebanor som jag brukar trilla ner i när det gäller pengar. Vi gjorde en resa där vi tittade ur olika synvinklar på temat. Jag fick några ledtrådar att ta med mig, och Karin gav en skön healing.Några dagar senare reste jag till Ukraina för att hålla kurser, vilket jag gör varannan månad. Det var en lugn, men intensiv resa. För första gången var det väldigt harmoniskt på alla plan när jag var där. Eleverna var beredda att gå djupt in i sig själva, arrangören var lugn och bjöd på trevliga kvällar. Jag var trött efteråt, men kände mig mycket nöjd med mig själv. Jag tror jag var väldigt harmonisk själv, äntligen, och det avspeglar sig på alla plan just nu.I slutet av månade betalade jag räkningar, något som brukar ge mig ångest några dagar innan eftersom pengarna sällan täcker utgifterna. Men den här gången räckte pengarna och blev över. Någonting har hänt i mig! Jag förväntade mig att pengarna skulle räcka, och det gjorde de! Tack Karin!!
Efter en tuff feedback i samband med en affärscoaching så vände jag mig till Karin. Jag hade just mött henne på ett företagsevent och hennes förtroendeingivande införsäljning av sin coaching-teknik tillsammans med hennes varma utstrålning fick mig att boka en session på stående fot.
 Efter sessionen som också var en underbar upplevelse har jag fått nytt focus i mitt liv och i min business och har släppt taget om saker jag krampaktigt hållit fast vid i många år som jag trodde var min mission. Nu är jag "öppen för business " på ett nytt och ser möjligheter som jag tidigare inte sett.  
Jag känner att jag är mer här och nu. Jag har en starkare känsla att hela tiden vilja det. I detta känner jag ett större lugn och går inte så mycket in i kamp med mitt ego som jag kunde göra innan.Du mötte mig så fint och med sådan närvaro på den plats jag var då. Jag fick redskap att förändra där jag inte riktigt kom loss, som öppnade upp för någonting nytt 😊. Tack för dig Karin ❤ 
"Stressnivån har sjunkit. Genom kursen har jag fått en ny inställning till vad som är viktigt. Vaknar jag någon gång på natten, accepterar jag det nu bara. Och så somnar jag om.Jag tänker mera på hur jag lägger upp jobbet. Jag håller nu på att ha en halvtimme per dag (istället för 1 h/vecka) då jag får jobba i lugn och ro. Jag tänker mera på lugnet och på att göra klart det jag håller på med - innan jag tar itu med nästa uppgift." 
Craig DixonTales to be told Sweden AB
”The open-minded discussions that Karin provides is a great help. I am very happy with her advice!”
Liza BrentmarComplete Solutions Sweden AB
"Genom löpande coaching släpper jag stress och skapar  målbilder och strategier som gör att jag når mina önskade resultat." 
André Ahlard
”Coaching med omstart stärkte känslan att jag vill jobba med tänket att acceptera sig själv och inte behöva jaga upp sig för varje liten småsak.” 
Karin Hedlund, Hedab AB
"Jag inte bara sa en massa kloka saker. Jag började leva efter dem också. Nu - efter coachning med omstart  - står jag upp för mig själv."
Arbetsmarknadsenheten Skellefteå
"Ambitiös - kunnig - idérik - tillför perspektiv - vältalig - varm - positiv - glad - lyhörd - tänkande -trevlig - utstrålning som sprider energi”